digital.bgВече ви информирахме, че Microsoft спират поддръжката на Windows 7 на

...
digital.bgВече ви информирахме, че Microsoft спират поддръжката на Windows 7 на
Коментари Харесай

Microsoft започна да предупреждава потребителите за края на поддръжката на Windows 7

digital.bg

Вече ви информирахме, че Microsoft стопират поддръжката на Windows 7 на 14 януари 2020г.  Въпреки това има много хора, които не престават да работят с операционната система. Липсата на софтуерните ъпдейти и множеството закани за сигурността им евентуално ще ги накарат да премиерата към различни платформи. Ако към момента не сте взели решение от Microsoft желаят за следващ път да ви припомнямт, че компютрите ще са изложени на съществени опасности, в случай че продължите да работите с Windows 7.



 

Новата самодейност на компанията е обвързвана с разпространенито на " End Of Support " уведомления до всички устройства с платформата. Данните на WindowsClub също по този начин разкриват, че известията ще се възпроизвеждат от време на време на началния екран. Все отново има метод по какъв начин да спрете тези досадни известия на своето устройство. Първата стъпка е да отворите системиния указател и да откриете "  HKEY_LOCAL_MACHINESoftwarePoliciesMicrosoftWindowsGwx ".

 



 

Кликнете с десния бутон върху този раздел и създайте DWORD (32-bit) файл с името " DisableGwx ". Променете цената му на " 1 ", което може да стане с двойно кликване на мишката. След това отворете " HKEY_LOCAL_MACHINESoftwarePoliciesMicrosoftWindowsWindowsUpdate " и създайте още един сходен файл, който към този момент да се споделя " DisableOSUpgrade " и още веднъж маркирайте неговата стойност като единица. По този метод ще спрете досадните известия за " End Of Support ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР